Luchtverfrissing & Zuivering

In ons assortiment hebben wij diverse geursystemen, voor kleine maar ook voor grotere ruimtes. Luchtverfrissing en -zuivering zijn erg belangrijk voor de mate van comfort die zowel medewerkers als gasten/klanten in uw pand ervaren.

Een schoon en stankvrij toilet is mede bepalend voor de klanttevredenheid van uw organisatie. Naast volledige toiletinrichtingen met één van onze dispenserlijnen, bieden wij u keuze uit diverse geursystemen. Met ons full service concept heeft u er zelf geen omkijken naar aangezien wij alles periodiek netjes bijvullen en onderhouden.

Tevens zijn wij exclusief dealer van Airnote, het kleinste luchtzuiveringsapparaat ter wereld. Geen groot en log apparaat maar klein en fraai van vorm. In elke ruimte te plaatsen, of het nu gaat om een (slaap)kamer, kantoor, toilet of keuken. 

Voor hele grote ruimtes, zoals scholen, bibliotheken, theaters, bioscopen, showrooms en winkels, kunnen wij op maat een geursysteem aanleggen. De beleving van de geur door bezoekers in uw organisatie kan direct effect hebben op de uitstraling en daarmee uw omzet verhogen.