Bruikleen dispensers

Hangen onze Quartzline-dispensers binnenkort ook in jouw sanitaire ruimtes?


De duurzame en stoere Quartzline dispensers in de kleuren wit, zwart en zilver plaatsen we bij HYSCON gratis in bruikleen bij onze vaste klanten. De montage en het onderhoud van de dispensers is inclusief en onderdeel van onze omvangrijke service.

De Quartzline-dispensers zijn buitengewoon functioneel en bieden veel gebruiksgemak. Elke dispenser is makkelijk te openen en af te sluiten met een universele sleutel, waardoor het legen en vullen een koud kunstje is. Door de matte afwerking hebben ze een eigentijdse en chique uitstraling, waardoor ze passen binnen elk interieur.

Bij HYSCON willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom geloven we in veel service met weinig verplichtingen. Zo ben je, wanneer je onze dispensers in bruikleen neemt, niet verplicht om een bepaalde hoeveelheid verbruiksmaterialen af te nemen.

Onze verbruiksmaterialen bieden we daarnaast tegen een hele scherpe prijs aan. Ook repareren of vervangen we een dispenser kosteloos als er een defect of mankement is, tenzij er sprake is van diefstal of vandalisme.


Log-in om te bestellen

Om bruikleen dispensers te kunnen bestellen moet je inloggen. Nog geen klant? Maak dan eerst een account aan.